Ресторани и чарде

Салаш Идила


Обровачки пут бб ,Бачка Паланка
Телефон: 0654070243


РАДНО ВРЕМЕ: Радним данима и викендом: 08:00–23:00

Пратећи жеље и потребе људи да изађу из града и проведу квалитетно време у природи, далеко од градске буке, направљен је „Салаш Идила“ и то у близини Бачке Паланке, на излазу из града према Обровцу, са леве стране.
УСКОРО ИНФОРМАЦИЈА О ОТВАРАЊУ САЛАША!
Салаш поседује богату понуду за све истанчане укусе посетилаца. Велики број столова и столица за мирно испијање кафе и ручак у природи. Ако дођете у вечерњим сатима, можете седети око модерне „логорске“ ватре, која ће вас угрејати и пробудити осећај уживања и опуштања.

Звук фонтане у средишњем делу салаша допире на све стране, а добро је познато свима да звук воде опушта.

За најмлађе има много простора за игру. Велики травњаци који су погодни за било какву врсту забаве, а ту је и квалитетно дечије игралиште са обимним садржајем, попут тобогана, трамболини, љуљашки и слично.

Салаш је посебно интересантан љубитељима роштиљања, јер могу са пријатељима или породицом да се осаме и друже у дивном природном окружењу, а дечица могу да уживају у још једном игралишту које је велико и одвојено од игралишта у оквиру дворишта.

Сајт: restoranidila.com

Калош Чарда

Багер, Бачка Паланка

Телефон: 0605210211


Радно време: Радним данима и викендом: 08 до 22 часа 

На обали залива „Багер“, смештена је Калош чарда – место које је годинама уназад сакупљало заљубљенике у рибље специјалитете. Окружена је зеленилом и многобројним Паланчанима који викенде проводе на обали Дунава на Багеру, а за госте је обезбеђен паркинг за 100 возила и пристан за јахте и чамце.

Недавно је Калош чарда засијала у новом руху, реновирана је и после дуже паузе поново је почела са радом.

 

Ресторан чарда Тиквара

Шеталиште Милана Јањића, Бачка Паланка

Контакт телефони: 021/751761 и 0693426593


Радно време: од 8 до 24 часа

Ресторан чарда Тиквара je потпуно реновиран, климатизован, а у понуди има широк избор јела и пића.
Ресторан располаже затвореном терасом капацитета до 70 особа и отвореном терасом, капацитета до 30 особа, а са обе терасе се пружа предиван поглед на Тиквару и Дунав.

Сваки кутак је пажљиво осмишљен, а љубазно особље се максимално труди да задовољи потребе госта.

У менију чарде Тиквара налазе се јела са роштиља и специјалитети од рибе. Оно што највише воле гости јесте кувана риба са кнедлама од шарана, која је испунила критеријуме и врхунских гурмана. Поред тога, из менија издвајају и димљеног шарана који мора да се проба.

У понуди су и слатке посластице, као што су палачинке, воћне салате и сладолед, па увек можете свратити да се освежите и уживате уз воду.

Ресторан чарда Тиквара је место где многи воле да доручкују и то пуњене прженице, слане палачинке, а ту је и доручак испод лепиње, па дођите и пробајте.

Ресторан поседује и салу која је погодна за састанке и семинаре, капацитета до 12 особа, где уз све погодности које пружа чарда Тиквара, можете да се осамите и завршите најуспешније послове.

Оно што се посебно издваја јесте катамаран, који је луксузно опремљен, а прима до 15 особа. Идеалан је за уживање на води, а посебно је интересантан за пословне партнере који желе да виде обалу Дунава.

Вожња катамараном је врхунско уживање за све љубитеље Дунава, где на миру уживате са пријатељима или пословним партнерима у чарима реке и језера Тиквара.