Ревија фризура и моде на Дунавском балу на главној бини

У оквиру Дунавског бала одржаће се ревија фризура Снежане Сегедин и модне креаторке Јелене Грубор из Бачке Паланке.

У суботу, 06. јула у оквиру Дунавског бала који се одржава од 05. до 07. јула одржава се ревија фризура фризерског салона Афродита и модног бренда „Couture by Dzej Dzi“ креаторке Јелене Грубор из Бачке Паланке са почетком у 22:15 на главној бини испред спортске хале „Тиквара“.

Дугогодишња фризерка Снежана Сегедин из Бачке Паланке припремила је широк спектар фризура за ову прилику. Очекује вас ревија практичних фризура које укључују спортску елеганцију за летње дане. Међу моделима ћете видети локне, цик-цак фризуре, модерне мушке фризуре, као и два модела ревијалних фризура за инстанчан и префињен укус. Неки од модела су из Royal Dance центра и имаће посебну кореографију како би додатно обогатили доживљај ревије.

Јелена Грубор, креаторка модног бренда „Couture by Dzej Dzi“, представиће своје најновије креације на моделима који ће носити Снежанине фризуре. Јелена се модом бави већ четири године и ово је увод у оно што припрема за будућност. „Од најранијег детињства време сам проводила цртајући и креативишући, свет моде је за мене постао страст. Како време пролази све више сам свесна који је мој животни позив. Кроз свој рад настојим да покажем да мода може бити више од естетике – она може бити израз храбрости и индивидуалности. Тешко је кроз пар минута показати све оно о чему маштам, али свакако сам захвална на прилици да вам покажем бар делић тога,“ изјавила је Јелена. Њени модели ће обући 12 девојака које ће представити њену визију слободе и креативности.

Ова ревија ће сигурно донети нову енергију и инспирацију, и представити публици најновије трендове у фризурама и моди.