Урнебесна комедија Вање Булића „Јаче смо од судбине“ на Дунавском балу

У оквиру традиционалног Дунавског бала, који се одржава од 5. до 7. јула у Бачкој Паланци, имамо посебну част да вам представимо урнебесну комедију „Јаче смо од судбине“ аутора Вање Булића која ће бити одиграна у суботу 06.07 у сали Градског биоскопа у Бачкој Паланци.

Глумци:

Сања Пешић
Александра Анђелковић
Горан Баланчевић

„Јаче смо од судбине“ је комедија која у правом смислу речи доноси смех и забаву, налик најбољим француским водвиљима, али смештеним у данашњу Србију. Радња прати певачицу народне музике и истакнуту глумицу које се истовремено нађу у Министарству културе са истом намером – да добију националну пензију.

Силом прилика, остају саме у једној канцеларији и сазнају да само једна од њих две може да добије националну пензију. Тада почињу међусобна прозивања, подметања и доказивања која је од њих две већи уметник. Гледалац постаје талац њиховог комичног сукоба и сведок судара два супротстављена света, два схватања живота и два разумевања садашњости и пута у будућност. Све је проткано питким хумором, песмом и игром.

Додатну забуну у целу причу уноси писар Пера, који повремено улази у канцеларију, дивећи се уметницама, а оне у једном тренутку помисле да је Пера министар културе.

Сваку представу гледаоци уз буран смех дочекују на ногама. „Јаче смо од судбине“ је комедија која окрепљује и даје наду да и супротстављени светови, када се удруже, могу да пронађу прави пут.

Не пропустите прилику да уживате у овој незаборавној представи у оквиру Дунавског бала. Припремите се за вече испуњено смехом, песмом и добром забавом!

Улаз је бесплатан.