Победник екипа „Бистро“

Одржан 3. меморијал у пецању штуке "Божидар Јовкић Браца"

5

БАЧКА ПАЛАНКА – У суботу (7. октобар), на језеру „Багер“ одржано је такмичење у пецању штуке, које је окупило двадесет шест такмичара, сврстаних у тринаест екипа.


Након изузетно занимљивог и до краја неизвесног такмичења, прво место је припало екипи „Бистро“ из Бачке Паланке. Чланови победничког састава упецали су рибу у тежини 920 грама. На друго место, пласирала се екипа „Сичови“ са уловом тешким 820 грама, док је треће место припало „Комшијама 1“ чији улов је тежио 580 грама.

– На 3. Меморијалу „Божидар Јовкић Браца“, учествовале су екипе из Бача, Вајске, Деспотова, Бачке Паланке и других места. Током овог занимљивог такмичења и резултатски неизвесног до самог краја, његови учесници упецали су осам штука. Ни овај пут није изостало кидање најлона од стране крупнијих примерака ове водене грабљивице коју није нимало лако упецати – каже Илија Јовкић, један од организатора меморијала.

По завршетку такмичења члановима најбоље пласираних екипа, додељене су новчане награде. Награђенима је честитао и награде доделио Илија Јовкић. За све учеснике овог меморијала организован је заједнички доручак, као и ручак.