Сјајан програм овогодишњег КЦ феста!

Бачка Паланка, двориште Музеја града

У дворишту Музеја града, у петак 11. августа, са почетком у 20.30 часова одржаће се 3. по реду музички фестивал КЦ ФЕСТ


Наступиће популарни извођачи: АРТАН ЛИЛИ, КАНДА КОЏА И НЕБОЈША и ОБОЈЕНИ ПРОГРАМ

Канда, Коџа и Небојша је алтернативни rock band из Србије који је основан 1991. године. Група је постала позната по својим провокативним текстовима и оригиналном музичком стилу који комбинује елементе рока, блуза, функа и других жанрова. Њихов албум првенац, „Прекиди стварности“, објављен 1996. године, био је веома успешан. Бенд је и даље активан и издао је неколико албума током година, укључујући „Манифест“ (2001), „Добро дошли у клуб“ (2011) и „Нема повлачења, нема предаје“ (2017). Канда, Коџа и Небојша су познати по својим енергичним наступима уживо и оставили су значајан утицај на алтернативну музичку сцену у Србији.

Артан Лили је indie rock band из Србије који се истиче својом оригиналношћу, интелигентним текстовима и карактеристичним звуком. Основан 2012. године, бенд је брзо стекао популарност и постао један од најпрепознатљивијих састава на домаћој музичкој сцени.

Оно што чини Артан Лили јединственим је комбинација њиховог музичког стила и текстова. Њихова музика спаја елементе indie rock-a, post-punka-a, попа и других жанрова. Гитарски звук је упечатљив, са разиграним рифовима и catchy мелодијама. Такође, често користе ритмичке секвенције и слојевите аранжмане, што додатно обогаћује њихов звук.

Обојени програм је алтернативна rock група из Новог Сада, основана 1980. године. Бенд је пионир српске алтернативне рок сцене. Бенд је такође познат по томе што даје чудна имена својим албумима, што је касније објашњено чињеницом да почетна слова свих студијских албума формирају акроним њиховог града. Наступали су на свим фестивалима „Еxит“ одржаним до данас.

Цена улазнице је 1000 динара.