Вила Гранде

Тамо где престаје градска врева и почиње чудесна шума налази се ВИЛЛА ГРАНДЕ.

„Нудимо мир, дуге шетње по свежини шуме, смештај, ексклузивну кухињу, простор за пословне састанке и презентације, спортске терене и многе друге садржаје.

Дођите да се радујете, проведете викенд са породицом, прославите рођендане, обележите најлепше тренутке. Дођите да одморите очи у багремовој и четинарској шуми и да чујете тишину. Побегните на трен од свега, нећете се покајати. Наши гости долазе заувек. У понуди имамо 12 соба (једнокреветне, двокреветне собе и апартмани).

Такође поседујемо Вилу која служи за посебне прилике где су били смештени највиши званичници бивше Федерације Југославије и садашње Републике Србије, као и веома високи званичници. Издвојеност од градске буке и мирна атмосфера омогућавају да се наши гости осећају изузетно опуштено. Прелепа Борова и Багремова сума идеално су место да одведете васег пословног партнера на руцак. Наши кувари су спремни да тај моменат учине посебним са својим специјалитетима.

Посебно уређен простор који омогућава потпуну дискрецију свакако ће пријати Вама и Вашим партнерима. Код нас се можете опустити у пословном клубу са специјалним винима или коњацима уз цигаре које су специјално набављене за овакве прилике. Нудимо сале са комплетно опремљеном техничком подршком за одржавање семинара, теам буилдинг састанака и осталих пословних дешавања, сале су капацитета од 20 до 60 особа.

У летњем периоду имамо издвојене терасе капацитета до 140 људи у прелепом амбијенту заштићеног природног резервата „Багремара“ које могу да послуже у сврху разних пословних догађаја.“