Стара Идила

У Бачкој Паланци, у срцу града можете да уживате у домаћем окружењу, изванредној храни, добром вину, љубазном особљу и звуку надалеко познатих бачкопаланачких тамбураша. А ако се превише опустите, можете и да преспавате у Старој Идили, јер …

Ово је баш она права кафана са душом, где се воли, даје, ужива, пије, храни свако чуло душе. Стара Идила ја све оне који у звуку тамбураша чују више од обичних нота, који у ракији не виде само алкохол већ препознају цвет дуње, кајсије, крушке, шљиве.

За све Вас који уживате у његушкој пршути, домаћем сиру, лесковачком роштиљу и домаћим куваним јелима спремљених као што је ваша бака правила… За све Вас који у кафани не видите само излазак већ осећате ритам, врело струјање задовољства хране, пића и музике у домаћем амбијенту.

Ноћу су овде најбољи проводи уз Паланачке тамбураше који свирају до зоре по вашој жељи.
Прелеп амбијент ресторана је идеално место за прославе, венчања, банкете, рођендане, коктеле, пријеме и све друге врсте свечаности са капацитетом од 100 места.

Смештај
Све собе су климатизоване, те су погодне за боравак током читаве године. Опремљене су удобним креветима и функционалним намештајем како бисте се сасвим распремили и раскомотили. На располагању вам је и приватно купатило са туш кабином, пешкирима и феном.

Тренутке одмора и доколице можете провести и уз омиљене програме, серије или важне утакмице на кабловским каналима, а ради вашег задовољства или евентуалних пословних обавеза, обезбеђена је и бесплатна, бежична интернет конекција. Уз јутарњу кафу можете уживати у амбијенту нашег ресторана и поглед на мирно окружење.

Цена ноћења у једнокреветној соби са доручком је 2.400 динара;

Цена ноћења у двокреветној соби са доручком је 3.800 динара.

За све додатне информације у вези са ценама и слободним терминима, контактирајте нас маилом или на број телефона 0216040611

Смештајни капацитет Старе Идиле је 8 соба

Радно време:
Радним данима: 11-24

Викендом : 11 – 01

Адреса:
Иве Лоле Рибара 81, Бачка Паланка

Контакт:
Емаил: стара.идила@гмаил.цом
Телефон: 021 6040611
Запратите Стару Идилу на фацебооку.
Погледај на ОВДЕ на мапи како да стигнеш до Идиле.