Успешно се представили на ЛОРИСТ-у

Искористили смо и ове године прилику за представљање на 52. Међународном сајму лова, риболова, спорта и туризма -ЛОРИСТ, који се заједно са Сајмом екологије, одржао од 3. до 5. октобра у Новом Саду. Наступило је више од 500 излагача из 20 земаља који су представили понуду у областима лова, риболова и туризма Дунавског региона, као и екологију и спорт у Србији.


– Своју туристичку понуду представили смо на штанду Туристичке организације Војводине. Ове године, на штанду ТОВ посетиоци су могли да дегустирају традиционалану храну и гастрономске специјалитете по којима је препознатљива цела покрајина. Такође, осим туристичких организација, у хали „Мастер “Новосадског сајма представиле су се и бање из Србије, Мађарске и Словеније, паркови природе Републике Хрватске и национална изложба Црне Горе.

– Богату понуду туристичких аранжмана представиле су и туристичке агенције под окриљем ЈУТЕ, као и чланице Удружења рецептивних агенција.

– На штанду ТОО Бачка Паланка представили су се П.Г.Катарине Липовац из Бачке Паланке – „Чудо природе“, са својим већ препознатљивим производима од малина, компанија Царлсберг из Челарева са промоцијом пиваре, Музеја пива и бесплатном дегустацијом Лав пива као и УГ „Став“ које заједно са нама сваке године организује манифестацију Сремуш у Нештину.

– Наступ на Новосадском сајму био је изузетно значајан за Туристичку организацију и општину Бачка Паланка, будући да су остварени бројни контакти и договорени разноврсни облици сарадње са туристичким агенцијама и туристичким организацијама градова и општина широм Србије.