Где ћете за 1. мај?

Омиљена излетишта Бачкопаланчана за првомајски уранак су Карађорђево, Багремара, приобаље Дунава уз насип.

Карађорђево

Традиционално и ове године се ораганизује Првомајски уранак у Карађорђеву. Покровитељ манифестације је Општина Бачка Паланка, а организатори су Министарство одбране Републике Србије, Војна установа Карађорђево, Коњички клуб Карађорђеви и Туристичка организација општине Бачка Паланка.

Погледајте програм

Багремара – места заузета

Једно од најомиљенијих места Бачкопаланчана за првомајски уранак је Багремара. У организацији Црвеног крста Бачка Паланка, Туристичке организације општине Бачка Паланка и Општине Бачка Паланка и ове, 2019. године ће у Багремари бити организован првомајски уранак.

Традиционално место одржавања је одмаралиште Црвеног крста, али треба напоменути да је интересовање за овај простор из године у годину све веће, тако да су места резервисана још почетком ове године.

Простор ће бити као и сваке године адекватно припремљен како би примио госте.

Приобаље Дунава

Простор који прима највише људи за 1. мај је приобаље Дунава. Са обе стране насипа уз Дунав Бачкопаланчани воле да проводе првомајске празнике.

Како би заузели добра места, препоручујемо да их заузмете бар дан раније.

НАПОМЕНА: У овом периоду године у природи има доста крпеља. Пожељно је да често прегледате себе и децу.

НАПОМЕНА: Молимо све кориснике јавних површина да чувају природу, а да места која ће користити иза себе очисте. Водите рачуна и о отвореном пламену у циљу превенције од пожара.